Samenwerken

Onze projecten en concepten komen het beste tot hun recht als we samenwerken met (lokale) initiatieven en organisaties. Dat kan op verschillende manieren:

Wil je bijvoorbeeld zelf, op regelmatige basis het Ruilrestaurant organiseren? Of wil je met je moestuin zelf Utrechtse Aarde gaan produceren? Wij komen graag een workshop geven en het format verder uitleggen.

Op festival en evenementen

Onze theatrale acts voeren we uit op evenementen, festivals en markten. Wij zorgen voor het team van creatieven, decor, materialen en gereedschap. We voeren de concepten op maat gemaakt uit, voor een groot of klein publiek.

Workshops en educatie

Enkele projecten zijn beschikbaar als educatief programma. Het educatieprogramma EcoNOmoney is ontwikkeld voor scholieren, MBOstudenten, zzp’ers en bedrijven. Ook is Utrechtse Aarde als educatieve workshop te boeken.Vraag even naar de mogelijkheden.

Ideeën zat!

Maar hoe uit te werken? Heb je een leuk en grappig idee of heb je iets wat je wil bereiken maar weet je niet hoe? Neem gerust contact op en wie weet kunnen wij jou verder helpen!

Ook geven we regelmatig een presentatie en lezing over onze projecten en werkwijze. Of we nemen deel aan een brainstorm of debat.

Neem contact met ons op! We drinken graag een kopje koffie met jullie!
Mail naar info@aktiebureau.nl